Welkom bij SHCN dierenuitvaart

„Klicken Sie hier für die Deutsche Website


Wanneer u geniet van de fijne momenten samen, denkt u er waarschijnlijk liever niet aan, maar er komt een tijd dat u vaarwel zult zeggen tegen uw huisdier of paard. Het overlijden van zo’n dierbare kameraad is voor veel mensen een ingrijpende en emotionele gebeurtenis en het kan moeilijk zijn om het verdriet een plaats te geven. Bij SHCN dierenuitvaart staan we hier uitgebreid bij stil en willen we u graag ondersteunen bij het verwerken van uw verlies.

De uitvaart van uw huisdier of paard precies zoals u het wilt

Wij stellen uw wensen voorop, waardoor u zelf bepaalt op welke manier u afscheid neemt van uw huisdier of paard.
Vertel ons wat u in gedachten hebt en wij proberen het voor u te realiseren. Misschien wilt of kunt u niet aanwezig zijn tijdens de uitvaart en neemt u eerder afscheid, bijvoorbeeld thuis, op stal of bij de dierenarts. Ook in dat geval kunt u uw wensen aan ons doorgeven en zorgen wij ervoor dat alles precies verloopt zoals u het wilt.

SHCN dierenuitvaart verzorgt al meer dan 33 jaar de uitvaart van huisdieren en sinds 2004 hebben wij ons, als eerste organisatie in Nederland, ook gespecialiseerd in de uitvaart van paarden.

Zelfs als uw dier ’s nachts, in het weekend of op een officiële feestdag overlijdt, kunt u ons bellen. Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar en hanteren ruime openingstijden om u optimaal van dienst te kunnen zijn.
Misschien vindt u het prettig als wij het vervoer van uw huisdier of paard voor u verzorgen. Hiervoor gebruiken wij door onszelf ontwikkelde en ingerichte uitvaartwagens of een speciale uitvaarttrailer. Zo brengen wij uw dier onder de allerbeste omstandigheden naar ons uitvaartcentrum.

Hebt u na het bekijken van deze website vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefoon 088-033 16 00. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Wij hopen in de toekomst iets voor u te mogen betekenen.

Mario van der Hout

Management
SHCN dierenuitvaart