Welkom bij Dierenuitvaartcentrum Nootdorp

Nootdorp is een van de modernste dierenuitvaartcentra van Dierenuitvaartzorg Nederland. Het uitvaartcentrum opende in 2014 haar deuren (voormalig SHCN), na het pionierswerk van de familie Van der Arend vanaf 1979 in Stompwijk en was het eerste dierenuitvaartcentrum in de Benelux. Bij Nootdorp gaan we verder dan woorden - we gebruiken multimedia tijdens uitvaarten en bieden zelfs de mogelijkheid om een gedenksteen met een persoonlijke boodschap bij de vijver te plaatsen.  

Afscheid nemen  

Bij Dierenuitvaartcentrum Nootdorp bieden we de volgende diensten aan: 

Urnen en gedenken 

Je kunt ervoor kiezen om de asresten duurzaam te bewaren in bijvoorbeeld een urn, as-sieraad of beeltenis. Deze worden in vele kleuren, vormen en materialen gemaakt. 

We tonen je graag onze uitgebreide collectie. Wil je meer informatie en alvast kijken naar het aanbod? Klik hier.

Openingstijden  

Naast onze reguliere openingstijden zijn wij van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur.

Bezoek aan Dierenuitvaartcentrum Nootdorp kan alleen op afspraak, zo kunnen we aan al onze klanten gepaste aandacht geven. Aan diensten na 18.00 uur, in het weekend en op feestdagen zitten extra kosten verbonden, klik hier voor meer informatie. 


Bekijk onze tarieven 

Onze recensies

Monique Kerkmans

5

Gisteren onze lieve poes Mara zelf meegenomen en voor haar laatste reis gebracht. De ontvangst en de medewerkers waren zeer lief. De hele plechtigheid en de betrokkenheid van de medewerkster waren meelevend en met alle liefde. Wij hebben ondanks dat wij niet uit de buurt kwamen alleen maar lof. Het verdriet blijft maar het geeft troost dat er zo respectvol en liefdevol met haar is omgegaan. Ze is nu weer thuis in een prachtige urn. Nogmaals dank voor alles 💖. Liefs van ons ❤️

R.W. Kerstbrood

5

We waren opzoek naar de ingang toen we aankwamen toen een dame ons aansprak ' komt u maar hier binnen hoor' en ze begeleide ons naar een kantoortje waar ze vroeg wat we wilde drinken? Nou ik vroeg om koffie en mijn vriendin om een watertje. We kwamen direct ter zaken dat we kwamen om ons 'kind Billy' die we nog graag nog een keer wilde zien na zijn overlijden. De dame ging even weg om onze koffie en water op te halen en tevens onze 'kleine Billy' klaar te zetten voor het afscheid. Na de koffie en het water werden we naar de kamer gebracht waar het afscheid van Billy was. Hij lag daar prachtig opgebaard en het was of hij lag te slapen zo vredig lag hij daar op een dekentje. We hebben hem geaaid en afscheid genomen van Billy. Tja na al die jaren dat we voor hem gezorgd hebben is hij toch een deel geworden van je leven. Na het afscheid werden we weer opgevangen door die zelfde dame, die ons heel professioneel begeleide naar de ruimte waar de urnen stonden en waar we nog wat te drinken kregen. Ook lagen daar diverse stenen waar we wat op konden schrijven. Ter nagedachtenis van 'onze dieren' daarna snel even nog naar het toilet en daarna weer richting huis. Dank voor het personeel van de Dierenuitvaart voor de vakkundige zorg om ons kind nog te kunnen zien. Met vriendelijke groet van Ron en Marieke

Lisette van Waas

5

Vandaag afscheid genomen van onze hond Shadow. Wij kunnen alleen maar vol lof zijn over SHCN dierenuitvaart! In anderhalf jaar hebben we onze 3 honden uit liefde moeten loslaten, maar het afscheid dat zij ze hebben gegeven was prachtig. Respectvol, medeleven, meedenken en alles top geregeld. Onze zoon kreeg Rusty mee. Een troosthondje...zo lief! In een moeilijke tijd iets wat je dan alleen maar extra kan waarderen ❤️ Nogmaals dank voor alles!!

Thymen van Schaik

5

29 december 2023 had ik van mijn overleden border vriendin Nicha afscheid mogen nemen en alles was heel erg goed geregeld. Ik heb een hele poos bij haar gezeten en het voelde echt alsof ik haar weer terug kreeg. Ik heb haar nog even over haar koppie mogen aaien wat heel erg prettig was. De begeleiding was heel erg uitstekend en zorgvuldig en ze tonen enorm veel begrip en veel medeleven. Tijdens het cremeren heb ik een mooie urn voor haar uitgekozen en heb ik ook een pootafdruk en een pluk vacht van haar meegekregen met haar as in de urn. Ik heb mijn meisje weer thuis en ik wil SHCN Dierenuitvaart heel erg bedanken voor de uitstekende begeleiding en service. Nicha heeft nu een plekje waar ze kan rusten en ik heb er nu enorm veel vreden mee nu ik haar als as teruggekregen heb.

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

  • Maandag
    09:00 ­- 17:00
  • Dinsdag
    09:00 ­- 17:00
  • Woensdag
    09:00 ­- 17:00
  • Donderdag
    09:00 ­- 17:00
  • Vrijdag
    09:00 ­- 17:00
  • Zaterdag
    09:00 ­- 17:00
  • Zondag
    Gesloten