Urnen

Wilt u de as van uw huisdier in een urn bewaren, dan bieden wij u een standaard collectie die bestaat uit de Basis urn, de zelf ontwikkelde Piramide urn of de karakteristieke Indonesische urn.

De as van uw paard kunt u bewaren in de grote maat van de karakteristieke Indonesische urn uit onze collectie. Onze overige urnen zijn te klein om alle as van uw paard in te doen. U kunt er wel een gedeelte van de as in bewaren.

De meeste van onze urnen zijn niet wintervast en kunnen dus kapot vriezen als u ze buiten zet. Is een urn wel wintervast, dan wordt dit expliciet vermeld. De vorm en kleuren van de urnen kunnen iets afwijken van de kleur of vorm die u ziet in onze webshop. Dit heeft te maken met het handmatig karakter en de licht inval van de foto’s en de instellingen van uw beeldscherm.

Behalve onze standaard urnen hebben wij ook andere collecties, met daarin unieke exemplaren. Deze urnen kunt u bekijken op ons dierenuitvaartcentrum en/of via onze webshop.
 

Basis urn

De Basis urn is verkrijgbaar in drie verschillende formaten en zes verschillende kleuren: wit, sisal, zwart, rood, blauw en groen.

Piramide urn

De Piramide urn is evenals de Basis urn verkrijgbaar in drie verschillende formaten en zes verschillende kleuren: wit, sisal, zwart, rood, blauw en groen.

Indonesische urn

De Indonesische urn is verkrijgbaar in in vier verschillende formaten en één kleurstelling: roodbruin met zwarte vlekjes en een zandkleurige tekening.

Graveren van urn of plaatje

Wilt u de naam van uw huisdier of paard en de overlijdens- en/of crematiedatum laten graveren, dan kan dit op de urn zelf* of op een plaatje dat op de urn wordt bevestigd.

De plaatjes zijn er in verschillende maten en de kleuren zilver, goud en brons. De in de urn gegraveerde letters worden naar keuze apart ingekleurd in goud, zilver, zwart of wit.

Een plaatje leveren we los bij de urn. Het is voorzien van een plakstrip, waarmee u het zelf op de gewenste plek kunt bevestigen.

* Of een urn kan worden gegraveerd, is afhankelijk van het materiaal en de glazuursoort. Onze medewerkers kunnen u hierover adviseren.