Tarieven Afscheid

Afscheid nemen

Wij vinden het heel belangrijk dat u op een goede manier afscheid kunt nemen van uw huisdier of paard. Of u dit nu doet bij de dierenarts, thuis, op stal of op ons uitvaartcentrum, wij bieden verschillende diensten om dit zo prettig mogelijk te laten verlopen, op een manier die bij u past.
Afscheid nemen op en/of zelf brengen van uw huisdier of paard naar het uitvaartcentrum gaat altijd volgens afspraak. Wij reserveren dan een ontvangst- en afscheidskamer voor u. Wilt u buiten onze reguliere tijden afscheid nemen en/of uw huisdier of paard zelf komen brengen, dan is dat altijd mogelijk (op aanvraag).

Bij de Laatste Eer Service kunt u ons bijvoorbeeld een tekening of tekst mailen die wij vervolgens zullen uitprinten en meenemen in het uitvaartproces van uw huisdier of paard.

Brengt u uw huisdier of paard zelf naar het uitvaartcentrum, dan ontvangt u een korting van € 15,00 op het uitvaartpakket. Een overzicht van deze uitvaartpakkettarieven inclusief de zelfbreng korting vindt u hier.

Afscheid nemen, bloemen, plukje haar, muziek en Laatste Eer Service Budget Uitvaartpakket
Afscheid nemen op het uitvaartcentrum binnen onze reguliere bezoektijden
Bij het zelf brengen van uw huisdier of paard ontvangt u een korting op het uitvaartpakkettarief van - -€ 15,00

Afscheid nemen op het uitvaartcentrum en aansluitend de crematie waarbij u er (indien gewenst) bij bent als uw huisdier of paard de crematie-oven in gaat (niet mogelijk bij groepscrematie en Individueel Eenvoudig)

- € 30,00
Sympathiebloemen € 5,00
Uitvaartboeket/bloemen bij afscheid nemen en/of bij de uitvaart vanaf € 15,00 € 15,00
Plukje haar van uw huisdier of paard om na afscheid mee naar huis te nemen
Afspelen (uitvaart)muziek naar keuze bij afscheid € 5,00
Laatste Eer Service (tekening, foto en/of tekst door u via e-mail aangeleverd, door ons uitgeprint voor het afscheid en om verder in het uitvaartproces mee te nemen) € 10,00

= standaard mogelijk zonder meerprijs, - = niet van toepassing