Tarieven Afscheid

Afscheid nemen

Wij vinden het heel belangrijk dat u op een goede manier afscheid kunt nemen van uw huisdier of paard. Of u dit nu doet bij de dierenarts, thuis, op stal of op ons uitvaartcentrum, wij bieden verschillende diensten om dit zo prettig mogelijk te laten verlopen, op een manier die bij u past.
Afscheid nemen op en/of zelf brengen van uw huisdier of paard naar het uitvaartcentrum gaat altijd volgens afspraak. Wij reserveren dan een ontvangst- en afscheidskamer voor u. Wilt u buiten onze reguliere tijden afscheid nemen en/of uw huisdier of paard zelf komen brengen, dan is dat altijd mogelijk (op aanvraag).

Bij de Laatste Eer Service kunt u ons bijvoorbeeld een tekening of tekst mailen die wij vervolgens zullen uitprinten en meenemen in het uitvaartproces van uw huisdier of paard.

Brengt u uw huisdier of paard zelf naar het uitvaartcentrum, dan ontvangt u een korting van € 15,00 op het uitvaartpakket. Een overzicht van deze uitvaartpakkettarieven inclusief de zelfbreng korting vindt u hier.

Afscheid nemen, bloemen, plukje haar, muziek en Laatste Eer Service Budget Uitvaartpakket
Afscheid nemen op het uitvaartcentrum binnen onze reguliere bezoektijden
Bij het zelf brengen van uw huisdier ontvangt u een korting op het uitvaartpakkettarief van - -€ 15,00

Afscheid nemen op het uitvaartcentrum en aansluitend de crematie waarbij u er (indien gewenst) bij bent als uw huisdier of paard de crematie-oven in gaat (niet mogelijk bij groepscrematie en Individueel Eenvoudig)

- € 40,00
Sympathiebloemen € 5,00
Uitvaartboeket/bloemen bij afscheid nemen en/of bij de uitvaart vanaf € 15,00 € 15,00
Plukje haar van uw huisdier of paard om na afscheid mee naar huis te nemen € 7,50 € 7,50
Afspelen (uitvaart)muziek naar keuze bij afscheid € 5,00
Laatste Eer Service (tekening, foto en/of tekst door u via e-mail aangeleverd, door ons uitgeprint voor het afscheid en om verder in het uitvaartproces mee te nemen) € 10,00

= standaard mogelijk zonder meerprijs, - = niet van toepassing