DierenuitvaartXperience

DierenuitvaartXperience bij SHCN Nootdorp
De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dierenuitvaart

Op 28 juni 2015 organiseert SHCN dierenuitvaartcentrum Nootdorp de DierenuitvaartXperience. Diverse professionals uit de branche laten zien wat nu al mogelijk is op het gebied van dierenuitvaart én wat de toekomst zal brengen. U maakt kennis met de bijzondere dienstverlening van SHCN en u kunt een rondleiding krijgen en een kijkje nemen achter de schermen van het modernste dierencrematorium dat ooit is gebouwd.

SHCN dierenuitvaart verwelkomt u op 28 juni graag in haar nieuwe vestiging in Nootdorp. Van 10.00-16.00 uur staan de deuren open voor iedereen die huisdieren een warm hart toedraagt en zich wil laten informeren over de huidige en toekomstige mogelijkheden voor een liefdevol afscheid. Zo maakt SHCN tijdens een uitvaart nu al gebruik van prachtig beeld- en filmmateriaal om een warme, sfeervolle omgeving te creëren. Over enige tijd kan gekozen worden voor unieke visuele afscheidsthema’s in beeld en geluid, die de uitvaart nóg persoonlijker maken.

Op deze bijzondere dag kunt u verder workshops volgen, kennismaken met professionals uit de branche, aanbieders van spirituele diensten consulteren, een rondleiding krijgen door het dierenuitvaartcentrum – teveel om op te noemen. Ook voor kinderen is er van alles te doen. De DierenuitvaartXperience is een ontspannen manier om op te hoogte te blijven van alles wat speelt op het gebied van dierenuitvaart.

Praktische informatie DierenuitvaartXperience

Dag en tijd: zondag 28 juni 2015 van 10.00-16.00 uur
Adres: SHCN dierenuitvaartcentrum Nootdorp, Ambachtshof 6, 2632 BB Nootdorp
Toegang en parkeren: gratis

Over SHCN dierenuitvaart

SHCN dierenuitvaart opende als eerste dierencrematorium van de Benelux in 1979 haar deuren en biedt een 24-uurs dienstverlening. De professionele medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in om overleden huisdieren een respectvol afscheid te geven en eigenaren te ondersteunen. Met de modernste ICT-systemen wordt alle informatie van dierenarts, huisdier en huisdiereigenaar zorgvuldig geregistreerd.

Voor flyer DierenuitvaartXperience klik hier.