Beste bezoeker,

Hierbij bieden wij u de mogelijkheid om een Testimonial (dankbetuiging) op onze website achter te laten. Uw woorden kunnen een ondersteuning zijn voor anderen.

Namens alle medewerkers van SHCN dierenuitvaart bedanken wij u bij voorbaat voor uw moeite.

SHCN dierenuitvaart behoudt het recht, tenzij anders overeengekomen met de consument en/of contractpartij, om ingezonden materiaal aan te passen.

Testimonial toevoegen

Testimonials

We hadden vooraf bijna alles geregeld bij SHCN. Onze valkparkiet Tino was dan ook op aardige leeftijd. Als na je 22 jaar ineens afscheid moet nemen van je grote kleine vriend komt het toch keihard aan. Het was maar 1 telefoontje en ze wisten gelijk met wie ze te doen hadden. De mensen van het dierenuitvaartcentrum weten dan ook waar ze over praten. We konden op onze manier afscheid nemen van hem en de juiste urn uitzoeken met een bijpassend waxinelichtje. Als je dan een dag daarna wordt geinformeerd dat het gebeurd en gebeld wordt dat er ook een waxinelichtje bestaat van een valkparkiet, kan ik niet anders dan een grote waardering voor deze mensen uitspreken.
Dank hier voor!

Henry en Claudia
                    

Vorige week hebben wij toch nog onverwacht afscheid moeten nemen van onze Twister. Wij willen iedereen bij S.H.C.N. bedanken, we zijn erg vriendelijk en lief te woord gestaan, het was een troost voor ons. Bovendien was onze Twister binnen 1 week weer thuis, precies waar ze weer hoort te zijn, bij ons. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen. 

                    

Helaas hebben wij onze lieve layka op 3 mei 2021 laten inslapen na 15 jaar ❤️ Ze maakte deel uit van ons fijne gezin en dan  is loslaten van een lief beestje waar je zoveel van houd ontzettend moeilijk. Layka werd bii de dierenkliniek opgehaald door  de medewerkers van het crematorium. Zoals afgesproken werd ik netjes op de hoogte gehouden wanneer zij Layka gingen ophalen. Tevens wanneer layka in het dieren crematorium aan ging komen. 

Het whatsapp contact met jullie over Layka was zo ontzettend warm en liefdevol

                    

wij moesten onverwacht afscheid nemen van onze vriend en zijn door deze lieve mensen heel goed opgevangen.
Dank hier voor!!

bert en jessyca

                    

Hartstikke bedankt voor de goede zorgen rondom onze Flupke. 
Alles was goed verzorgd rondom de crematie en levering van asbusje.
Hij is weer thuis !

Familie Schouteten.

                    

Vrijdag 12 februari hebben we onverwacht afscheid genomen van onze lieve pony Ice.

Zoals jullie medewerkster al zei; een mooiere dag had ze niet kunnen uitkiezen. Ijs, sneeuw en volop zon.

Er is die dag veel op ons af gekomen. Ice moest opgehaald worden en crematie geregeld. Jullie hebben er samen met chauffeur Leon alles aan gedaan om dit toch nog mogelijk te maken dezelfde dag.

We zijn jullie heel dankbaar! Dat is niet in woorden uit te drukken. De geweldige begeleiding en verzorging heeft in deze nare gebeurtenis toch iets positiefs gebracht om op terug te kijken.

Morgen kunnen we Ice weer ophalen, dan zal ze voor altijd dichtbij ons zijn ❤️

                    

Op de dag voor de crematie werd ik gebeld om alles na te lopen Ik kreeg de optie om een sms te krijgen voordat ze begonnen met cremeren en ze boden nog aan een gipsen pootafdruk te maken van mijn grote vriend Het gesprek verliep warm en vriendelijk Al met al een goede ervaring in deze nare tijd van verlies Dank jullie wel hiervoor! Vriendelijke groet Sebas

                    

Onze complimenten voor de mooie verzorging van de crematie van Joost. Het gedenkblad dat wij ontvingen was een verrassing en heel ontroerend. Dank hiervoor.

                    

Afscheid van Tieske en Lieske,

Twee keer op hele korte tijd, hebben wij afscheid moeten nemen van een deel van de familie.
Lieske en Tieske, waren 4 poten op 1 buik, sinds januari 2008.
Tieske is gecremeerd op 23 november 2020 en Lieske op 5 februari 2021, in de vestiging in Roermond. De manier waarop wij daar persoonlijk afscheid hebben kunnen nemen, zal er zeker toe bijdragen, om de pijn een heel klein beetje te verzachten. Niks is hun teveel, om persoonlijke wensen te vervullen.  De tijd die men krijgt om je geliefde nog eens te zien, het luisterend oor dat jullie bieden, is op zo'n moment onbetaalbaar.  Wij willen daarom het hele team bedanken.  Niet alleen de mensen, die persoonlijk contact hebben, maar ook de mensen, die wij niet zien of horen.  Ik denk aan de chauffeurs, die de dieren ophalen, de mensen die zorg dragen voor de dieren, vooraleer ze gecremeerd worden, de mensen die de oven bedienen en iedereen die nog niet genoemd zijn.  Jullie zijn een fantastisch team.  DANK JE WEL
                                                                     Hubert en Bernadette Stouten

                    

Onze lieve Charlie is op 3 februari 2021 overleden, de dag daarvoor had ik Marcel van SHCN aan de lijn om alvast een aantal dingen te regelen. Wat een fijn gesprek had ik met die man, vol medeleven beantwoordde hij al mijn vragen en gaf ook advies. Vandaag is Charlie gecremeerd, ik kreeg daar keurig een bericht over voordat ze zouden beginnen met de crematie. Wij willen graag zelf zijn as ophalen. Er is zoveel mogelijk bij SHCN. Ook niets dan lof voor de chauffeur die Charlie kwam ophalen diezelfde avond van overlijden, het ging allemaal heel respectvol en met geduld. Dank jullie wel voor alle goede zorgen namens familie van Moorsel-Lochtenberg 

                    

Toen Hortence, onze grote witte ezel, onverwachts stierf was het een hele zoektocht waar ik haar kon laten cremeren. Paarden en ezels worden blijkbaar niet onder dezelfde noemer gezet....
Wat een verademing dat ik bij jullie uitkwam en wat werd alles goed geregeld! Hortence werd dezelfde dag opgehaald en een dag later gecremeerd. De as werd heel netjes terug bij ons bezorgd. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en mocht er nog een van de dieren overlijden doen we zeker weer een beroep op jullie!

                    

Lieve Bagus, met jouw overleiden (29-1-2021) is een stukje van mij met je heengegaan. Het was liefde op het eerste gezicht toen we jou en je "broertje" ruim 9 jaar geleden uit het asiel mee naar huis namen. Het gemis in huis is groot, je maniertje, de zoentjes die je gaf. Hoe je me begroette in de morgen of na thuiskomst van de nachtdienst. Lieverd, je bent voor altijd in mijn hart xxx

                    

Vrijdag 22 januari 2021 hebben wij na bijna 13 jaar onze allerliefste hond Mazzel moeten laten inslapen. Vandaag heb ik haar urn mogen ophalen. Wat ben ik blij dat ze weer bij ons is. Een super begeleiding van het crematorium gehad, zo begripvol en vol liefde. We missen Mazzel enorm en zijn erg verdrietig maar zijn erg dankbaar voor alle mooie herinneringen.

                    

Op vrijdag 22 januari 2021 moesten wij onze lieve schildpadpoes Tamina laten inslapen. Het was een moeilijke beslissing maar voor haar het beste wat we konden doen. Ze was op, het hoefde voor haar niet meer. Ze werd 16 jaar (denken we).Toen we haar 11 jaar geleden uit het asiel haalden konden we niet vermoeden dat ze ons zoveel vreugde, liefde en warmte zou geven. Het is stil in huis, we missen haar nu al. 

                    

Lieve Ebony,
Dag lieve Muis, ik hoop dat waar je nu bent heel veel water is zodat je naar hartelust kunt knoeien.
Je bent zo dapper geweest, rust nu maar uit. Ik hou van je, voor altijd.

Dank jullie wel voor de goede zorgen, voor de lieve meneer die Ebony kwam halen en voor jullie medeleven. 

                    

Op papier heette je Miep.
We noem(d)en je Poes. Poes met hoofdletter: er was maar 1 zoals jij!
Dag lief meisje, wat laat jij een leegte achter. Dank je wel voor het zolang volhouden. We weten allemaal dat je gevochten hebt voor ons. Weet dat wij dit ook voor jou hebben gedaan meissie.
We houden van je.

                    

rust zacht mijn lieve Pasha
29 december 2020 is ons lieve pasha gecremeerd bij jullie
en wat heeft ze n mooi en liefdevolle afscheid gekregen zoals zij verdiende
ik zal je nooit vergeten mijn kindje!
shcn dierenuitvaart enorm bedankt voor jullie goeie zorgen omtrend de uitvaart van mn kindje

                    

Geweldige en liefdevolle begeleiding van de crematie van onze poes Missy.
Haar as en pootafdruk kregen we via onze dierenarts, een waardig en fijn afscheid!

                    

het uitvaarcentrum heel veel dank voor de mooie uitvaart en het verzorgen van de crematie van Speedy en Coby.  Speedy in nov.2020 overleden Coby in febr.2020 overleden twee lieve schatten van katten kwijt. Ik mis ze behoorlijk.

                    

 Afgelopen maandag  in de avond  waren polsenling  mijn hond. Loopt. Niet meer 
goed en erg tolkt had zij Tia-hersenbloeding gehad  dierenarts.Heeft  mijn hond Katja onderzocht en zij heeft mij  vraagt  dat Katja mee nemen naar huis   Maar ik kan niet zoveel  tijd voor mijn hond  verder zorgen  en is wel  veel werken dus. Zij. Is 15 jaar oud en  leeftijd is zo mooie tijd verzorgen ik heb  eigen keuze 
Voor mijn hond Katja  laten  inslapen is. Zo beter voor haar  en ga zij naar hemel  en ik missen mijn hond Katja heel erg  en pijnlijker