Beste bezoeker,

Hierbij bieden wij u de mogelijkheid om een Testimonial (dankbetuiging) op onze website achter te laten. Uw woorden kunnen een ondersteuning zijn voor anderen.

Namens alle medewerkers van SHCN dierenuitvaart bedanken wij u bij voorbaat voor uw moeite.

SHCN dierenuitvaart behoudt het recht, tenzij anders overeengekomen met de consument en/of contractpartij, om ingezonden materiaal aan te passen.

Testimonial toevoegen

Deze testimonial

15 augustus hebben wij onze lieve trouwe Duitse herder Lexi helaas in moeten laten slapen,zij was pas 5 jaar,groot intens verdriet.De goede wekwijze en luisterend oor was voor ons heel belangrijk.17 augustus is Lexi gecremeerd,14 oktober kregen wij van de dierenarts een telefoontje dat wij Lexi op konden halen in een prachtig urntje.Dank voor alle goede zorg voor ons trouwe meisje,ons meisje is weer thuis

                    

Andere testimonials

Helaas op 22 oktober 2021 mijn Caylinn onverwacht in moeten laten slapen. Deze meid heeft een stuk van mijn hart met zich meegenomen. Ik ben dan ook blij dat SHCN de eindzorg op zich heeft genomen voor haar crematie. Gisteren is ze weer thuisgekomen en dat voelt goed. SHCN heeft mijn verwachtingen overtroffen. Elk contact was vol rust en respectvol, elke vraag werd uitbundig beantwoord en er werd geen moeite gespaard om me gerust te stellen en me bij te staan in alles wat nodig was. Ik ben SHCN dan ook enorm dankbaar voor de goede zorg van mijn meid. Het maakt haar verlies toch net iets makkelijker om te dragen. 

                    

Na 12 jaar vriendschap hebben we thuis afscheid moeten nemen van ons allerliefste Silvi 

Ons trouwe vriendje is er niet meer
Wat een verdriet
 Wij hebben haar aan jullie toevertrouwd 
Dat jullie op zo'n eervolle wijze de crematie verzorgen daarmee krijgt ze het respect wat ze verdient 
2 dagen na de crematie konden we haar as al ophalen bij de dierenarts en kon ze een plekje in huis terug vinden
Ook fijn dat ze zo snel terug was
Kortom : alle lof !
We gaan een tijd in met een lesje
 'anders leren vasthouden'

 
 
 
 
 

                    

Al weer een paar weken geleden hebben we onze hond Abel moeten laten inslapen. Hoewel het verlies groot is hebben we dankzij jullie organisatie heel mooi afscheid kunnen nemen. We waren onder de indruk van de natuurlijke en respectvolle benadering van jullie medewerkers. Dat heeft zeker geholpen bij de verwerking waarvoor hartelijk dank!

                    Hierbij willen wij jullie bedanken voor de goede zorgen van onze lieve Lexi.
Wij zaten met een paar vragen,toen wij die meneer van SHCN aan de telefoon hadden gekregen waren wij helemaal gerust gesteld,het werd zo duidelijk en mooi verteld toen wisten wij ook dat het goed was.
15 augustus hebben wij onze lieve trouwe Duitse Herder helaas toch onverwacht in moeten laten slapen,zij was pas 5 jaar,groot intens verdriet.
17 augustus is zij gecremeerd,omdat haar urntje gemaakt moest worden wat wij niet erg vonden duurde het even voordat zij weer thuis kwam.
14 oktober werden wij door de dierenarts gebeld dat wij Lexi op konden halen in een prachtig urntje met haar asbus en een afdruk van haar poot,zo prachtig mooi gemaakt.
ons meisje is weer thuis.
Dank voor alles

 

                    

15 augustus hebben wij onze lieve trouwe Duitse herder Lexi helaas in moeten laten slapen,zij was pas 5 jaar,groot intens verdriet.De goede wekwijze en luisterend oor was voor ons heel belangrijk.17 augustus is Lexi gecremeerd,14 oktober kregen wij van de dierenarts een telefoontje dat wij Lexi op konden halen in een prachtig urntje.Dank voor alle goede zorg voor ons trouwe meisje,ons meisje is weer thuis

                    

Wat een ontzettend mooi en fijn afscheid hebben wij mogen nemen van onze lieve Happy! Wat werden we warm en vooral liefdevol en gastvrij ontvangen. Vol begrip werd er naar ons geluisterd en kregen we alle tijd om op onze eigen manier afscheid te kunnen nemen van ons maatje. Hij lag er zo mooi en vredig bij met heel veel dank aan SHCN want dit was een heel fijn afscheid wat we altijd met ons mee gaan dragen. Heel erg bedankt hiervoor!

                    

Vandaag heb ik de asbus van onze Kala kunnen ophalen bij onze dierenarts.
Ik heb geen woorden om te omschrijven hoe goed dit verzorgd is!
Fantastisch.
Dank jullie wel.

                    

Graag wil ik iets zeggen over de prachtige service van Leon. Mijn moeder's geliefde border collie Jeep is vandaag ingeslapen en werd erna opgehaald door Leon. Mijn moeder is nu tegen verwachtingen in volledig in vrede over het proces en dit heeft veel te maken met hem. Leon heeft een oprechte passie voor dieren, is natuurlijk in de omgang met mensen waarbij hij over de vloer komt, en heeft veel kennis en empathie. Wij waren echt onder de indruk van hem, zeker gezien zijn jonge leeftijd, en ik kan oprecht zeggen dat hij een gigantisch verschil heeft gemaakt in het verdriet van Jeep's bazin, die nu vrede heeft met het feit dat zulke bijzondere mensen voor hem zorg hebben gedragen. 100% klasse. Duizendmaal dank! Groet, Louisa Morgan

                    

Afgelopen dinsdag afscheid moeten nemen van onze Lieve Juffrouw Janssen Alles zeker fijn geregelt door onze dierenartspraktijk Sint-Oedenrode. Gisteren avond erg fijn telefoontje gehad van SHCN...hartverwarmend, eerlijk en alles in her belangrijk van onze Janssen...het maakt het afscheid niet eenvoudiger, maar wel met een warm gevoel....dank allemaal

                    

Afgelopen dinsdag afscheid moeten nemen van onze Lieve Juffrouw Janssen Alles zeker fijn geregelt door onze dierenartspraktijk Sint-Oedenrode. Gisteren avond erg fijn telefoontje gehad van SHCN...hartverwarmend, eerlijk en alles in her belangrijk van onze Janssen...het maakt het afscheid niet eenvoudiger, maar wel met een warm gevoel....dank allemaal

                    

Lieve mensen van Shcn, onze dank is groot nadat wij na een mooi leven afscheid moesten nemen van onze lieve hond Sam. Afgelopen 23 Augustus hebben we Sam helaas moeten laten in slapen, groot verdriet, maar de goede en warme oprechte werkwijze van jullie team en luisterend oor zijn voor ons heel belangrijk geweest in het verwerkings proces. Gelukkig is onze Sam nog voor het weekend thuis. dank jullie wel voor de goede zorg voor ons trouwe maatje dit heeft ons goed gedaan. Liefs William en Lisette.

                    

Afgelopen 23 Augustus hebben wij onze lieve maatje Sam na 15 mooie jaren helaas moeten laten inslapen. Ondanks haar hoge leeftijd toch een gemis als je thuiskomt geen kwispelende staart geen blije hond die rondloopt met haar favorieten beer omdat ze zo blij is. De zorg die jullie shcn hebben overgenomen om onze lieve Sam te cremeren heeft ons heel veel goed gedaan in deze donkere dagen van gemis. Dat ons lieve hondje bij jullie in zulke goede handen is geweest en zo snel terug gewoon fantastisch. Wij willen jullie bedanken voor de goede zorgen voor Sam en voor het mooie afscheid. Liefs William en Lisette.

                    

5 jaar geleden werd mijn leven een stukje mooier. Appache en Nanook kwamen vanuit een tweejarig verblijf in het dierenasiel bij ons wonen. Ze zouden zelfstandig zijn, en erg op zichzelf. Het zou lastig worden een echte band met deze twee husky's te krijgen. Wat hadden ze het mis in het asiel. Het was dan ook enorm heftig dat onze Appache ziek werd, heel ziek. Afscheid nemen konden we nog niet, en we deden alles wat we konden om haar laatste periode op aarde draaglijk te maken. Toch begaf het hartje van onze prinses zich een week geleden. SHCN heeft een prachtig afscheid voor onze lieve, mooie, gekke en eigenwijze meid verzorgd. Wij zijn goed opgevangen, Appache is goed verzorgd en er is met respect en vol begrip met ons, en ook Nanook, omgegaan. Appache heeft een waardig afscheid gekregen, een afscheid dat zij verdient. Dankjewel, SHCN.

                    

Hierbij willen we jullie bedanken voor de goede lieve en respectvolle zorg van onze Mella. Het begrip en de aandacht vanuit jullie kant is bijzonder. Het is fijn dat ze thuis is. Wat een mooie Urn! Helaas mocht ze vanwege ziekte maar zes en een half jaar worden.
 
Lieve groet
Selina en Rob

                    

Lief team van SHCN,

Op 6 juli hebben we ons beste vriendje Shorty aan jullie toevertrouwd.
Jullie aanpassingsvermogen aan de wensen van de klant is geweldig.
Ik mocht tot het allerlaatste moment bij hem zijn, ook al had ik eerst iets anders aangegeven.
Ondanks dat het nog maar pas geleden is,ben ik ervan overtuigd dat het besluit tot crematie en jullie begeleiding daarin heeft bijgedragen aan een goede verwerking van het verlies van onze schat.

Bedankt, fam. Linssen

                    

5 juli jl. hebben we onze stoere Tommy moeten laten inslapen bij de dierenarts. Hij is 15 jaar geworden en heeft een super leventje gehad met heel veel vrijheid op de manege. Hij was op vanwege zijn hartkwaal en zijn leeftijd en achteraf gezien was hij al afscheid aan het nemen. Wat een gemis is het en wat een groot verdriet na jarenlang deel uit te hebben gemaakt van ons gezin met alle ups en downs. Lieve Tommy gister was er weer zo'n momentje van het alleen frietjes eten. Normaal kreeg je ook altijd een steeltje. Het ga je goed lief vriendje. We wachten op je thuiskomst.
Het belletje en SMS-je vooraf aan de crematie waren fijn.
We gaan het afscheid de komende tijd een plekje proberen te geven.
Rust zacht lieverd

                    

Kortgeleden afscheid moeten nemen van mijn hond Semmy...16 jaar heb ik van haar mogen genieten... Alles is met veel respect geregeld! Dank jullie wel!

                    

We hadden vooraf bijna alles geregeld bij SHCN. Onze valkparkiet Tino was dan ook op aardige leeftijd. Als na je 22 jaar ineens afscheid moet nemen van je grote kleine vriend komt het toch keihard aan. Het was maar 1 telefoontje en ze wisten gelijk met wie ze te doen hadden. De mensen van het dierenuitvaartcentrum weten dan ook waar ze over praten. We konden op onze manier afscheid nemen van hem en de juiste urn uitzoeken met een bijpassend waxinelichtje. Als je dan een dag daarna wordt geinformeerd dat het gebeurd en gebeld wordt dat er ook een waxinelichtje bestaat van een valkparkiet, kan ik niet anders dan een grote waardering voor deze mensen uitspreken.
Dank hier voor!

Henry en Claudia
                    

Vorige week hebben wij toch nog onverwacht afscheid moeten nemen van onze Twister. Wij willen iedereen bij S.H.C.N. bedanken, we zijn erg vriendelijk en lief te woord gestaan, het was een troost voor ons. Bovendien was onze Twister binnen 1 week weer thuis, precies waar ze weer hoort te zijn, bij ons. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen. 

                    

Helaas hebben wij onze lieve layka op 3 mei 2021 laten inslapen na 15 jaar ❤️ Ze maakte deel uit van ons fijne gezin en dan  is loslaten van een lief beestje waar je zoveel van houd ontzettend moeilijk. Layka werd bii de dierenkliniek opgehaald door  de medewerkers van het crematorium. Zoals afgesproken werd ik netjes op de hoogte gehouden wanneer zij Layka gingen ophalen. Tevens wanneer layka in het dieren crematorium aan ging komen. 

Het whatsapp contact met jullie over Layka was zo ontzettend warm en liefdevol