Ophalen Dierenkliniek

Wanneer uw huisdier of paard bij de dierenarts overlijdt, dan informeert deze u over het verdere traject. Geef het duidelijk aan als u de uitvaart van uw huisdier of paard door SHCN dierenuitvaart wilt laten verzorgen én dat u kiest voor crematie. Wij halen uw huisdier of paard vervolgens op bij de dierenarts.

Wij komen ook bij alle klinieken in Nederland. U beslist als eigenaar altijd zelf waar uw huisdier of paard heengaat.

Dierenartsen die ons bij u aanbevelen doen dat op vrijwillige basis, omdat ze prettig met SHCN dierenuitvaart samenwerken en vertrouwen in ons hebben.

Wanneer uw huisdier of paard bij ons is aangekomen, nemen wij altijd contact met u op om de wensen door te nemen. Alleen als u duidelijk heeft aangegeven dit niet te willen bellen wij u niet en voeren wij de bij ons bekende wensen uit.

Zijn uw wensen niet bij ons bekend en kunnen wij u niet bereiken binnen drie dagen na aankomst van uw dier bij het uitvaartcentrum, dan kiezen wij automatisch voor het SHCN uitvaartpakket Individueel Uitgebreid. Uw huisdier of paard wordt individueel gecremeerd en wij bewaren de as 6 tot 8 weken. Hierna strooien wij de as individueel uit over zee.