Ophalen Stal

Als uw paard overlijdt op stal kunnen wij het vervoer voor u verzorgen.

Slaapt uw paard op stal in en wilt u dat wij het vervoer regelen, zorg er dan voor dat wij dit ruim van tevoren weten. Meestal spreken wij af dat wij na enige tijd na het moment van inslapen aanwezig zijn. Zo hebt u de gelegenheid om in alle rust afscheid te nemen.

Voor het vervoer van uw paard gebruiken we een speciale sleephoes met lier. Zo wordt uw paard op discrete wijze en heel netjes in de uitvaartwagen gelegd. Het is daarbij erg belangrijk dat uw paard op een voor onze uitvaarttrailer en -wagen goed bereikbare locatie ligt. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat uw paard op een moeilijk bereikbare plaats is overleden. Geef dit van tevoren aan ons door, dan zoeken we samen met u naar een oplossing.

U kunt uw wensen meteen doornemen voor de uitvaart van uw huisdier, maar het is ook mogelijk om dit op een later tijdstip telefonisch te doen.

Laat u ons het vervoer verzorgen, dan bent u ervan verzekerd dat uw paard onder de beste omstandigheden naar het dierenuitvaartcentrum wordt gebracht. Onze eigen DMH vervoersdienst is al jarenlang gespecialiseerd in het vervoer van overleden huisdieren maar vooral ook van paarden.