Uitvaartzorg

Hoe verloopt een uitvaart bij ons?

Uw dier overlijdt en u wilt dat SHCN dierenuitvaart het afscheid voor u verzorgt. Hoe gaat alles in zijn werk als u de uitvaartverzorging aan ons toevertrouwt? Hieronder beschrijven we kort het hele proces.

  • Uw huisdier of paard gaat inslapen of is overleden, thuis, op stal of bij de dierenarts. Neem  contact met ons op of vraag uw dierenarts om dit te doen.
  • Breng uw huisdier of paard naar het uitvaartcentrum (na telefonische afspraak) of vraag ons om het vervoer voor u te verzorgen.
  • Geef uw wensen aan ons door. Dit kan via de dierenarts, via onze chauffeur (als u ons het vervoer laat verzorgen), persoonlijk op het dierenuitvaartcentrum, per e-mail, telefonisch of via chat. Als uw huisdier of paard bij ons is aangekomen nemen wij desgewenst contact met u op en kunt u ook nog bespreken hoe u de uitvaart verzorgd wilt zien.
  • Bepaal welke crematie u wenst en welke as bestemming u wenst.
  • Bedenk of u extra opties wilt, zoals een pootafdruk, een plukje haar, een certificaat, bloemen, muziek, Laatste Eer Service of het ontvangen van een Attentiemelding.
  • Wilt u op het uitvaartcentrum afscheid nemen, dan is dat altijd mogelijk. Maak hiervoor een afspraak met een van onze medewerkers.

Het is ook mogelijk om een afspraak met ons te maken voor een persoonlijk gesprek op ons uitvaartcentrum voordat uw huisdier of paard overlijdt. U kunt dan van tevoren uw toekomstige wensen bespreken, die later altijd aangepast kunnen worden. U kunt ook uw wensen vooraf vast leggen en sparen voor de uitvaart als uw dier nog in leven is.