Over ons

SHCN Dierenuitvaart

Welkom bij SHCN Dierenuitvaart. Als de uitvaartverzorger en uitvaartregelaar van huisdieren en paarden in de Benelux bieden we een totaalpakket van producten en diensten met betrekking tot de paarden- en dierenuitvaart. Zo kunt u bij SHCN Dierenuitvaart de uitvaartwensen voor uw huisdier of paard van tevoren vastleggen zodat, als het moment daar is, wij ervoor zorgen dat deze worden uitgevoerd zoals u voor ogen had. Als uitvaartregelaar bieden wij u de mogelijkheid de uitvaart van uw paard en/of huisdier tegen een aantrekkelijk tarief van tevoren te regelen via onze SHCN Dierenuitvaart uitvaartspaarregeling, zodat u er verder geen omkijken meer naar heeft.

Paarden- en dierenuitvaartverzorger

Als paarden- en dierenuitvaartverzorger vinden we het belangrijk dat u de mogelijkheid heeft om van tevoren na te denken over hoe u de uitvaart van uw huisdier of paard zou willen invullen. Op onze website vindt u informatie over alles wat met paarden- en dierenuitvaart te maken heeft. Met behulp van onze uitvaartwensen configurator kunt u snel en eenvoudig een indruk krijgen van onze diensten en producten en leg deze vervolgens vast in uw persoonlijke pagina. .

Het verlies van een paard- of huisdier blijft vaak een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Wij helpen u graag om dit verlies te verwerken en tot een mooie herinnering te maken. Voor kinderen hebben wij speciale op hun toegeschreven informatie, krijgen ze troostknuffel. Lees bijvoorbeeld meer over rouwverwerking.

Paarden- en dierenuitvaartregelaar

Als paarden- en dierenuitvaartregelaar bieden we u graag een uitvaartregeling die past bij uw situatie tegen een scherp tarief met zeer gunstige voorwaarden. Dit kunnen wij doen doordat we alle aspecten omtrent de uitvaart van het paard of huisdier in eigen hand hebben en houden. Voor uitgebreide informatie over onze regelingen zie hier.

Respect voor dieren, respect voor mensen

Respectvol omgaan met uw paard of huisdier is waar wij voor staan. Een belangrijk deel van onze dienstverlening gebeurt op basis van vertrouwen. Deze dienen wij iedere keer opnieuw te verdienen. Kiest u voor ons, dan kunt u er zeker van zijn dat wij er alles aan doen om uw respect te blijven verdienen.

Onze Missie

Onze missie is ervoor te zorgen dat u de uitvaartbelevenis krijgt, die u voor ogen had. Onze dierenuitvaartzorg diensten en producten zijn daar dan ook in zijn geheel op toegespitst. Heeft u wensen of ideeën die niet standaard in onze dienstverlening zitten, laat het ons weten en we proberen deze alsnog voor u te realiseren.

Onze geschiedenis

De geschiedenis van SHCN Dierenuitvaart begint op 16 januari 1980 met de oprichting van `Stichting Huisdieren Crematorium Nederland (SHCN)’. In 2007 is de naam veranderd in SHCN dierenuitvaart. Inmiddels is SHCN Dierenuitvaart uitgegroeid tot één van Nederlands meest vooruitstrevende dierenuitvaartorganisatie met twee dierenuitvaartcentra waarvan één in Nootdorp (voorheen Stompwijk) en één in Roermond. Met meer dan 30 jaar ervaring in de verzorging van de uitvaart van het huisdier is SHCN Dierenuitvaart bekend komen te staan als een betrouwbare en oprechte organisatie met de beste kwaliteit van dienstverlening. Persoonlijke aandacht en de invulling van individuele wensen van de huisdiereigenaar ten aanzien van de uitvaart van zijn of haar huisdier staan daarbij centraal. Dit komt niet alleen tot uiting in onze communicatie naar de huisdiereigenaar, maar ook door ieder onderdeel van het uitvaartproces onder eigen beheer uit te voeren en daardoor volledige controle erover te hebben. Van het ophalen van het overleden huisdier, tot het retourneren van de as bij de huisdiereigenaar thuis.

Iedere paarden- of dierenuitvaart uniek

SHCN is betrokken, professioneel en betrouwbaar: onze medewerkers doen er alles aan om uw wensen aangaande de uitvaartverzorging van paard of huisdier te vervullen. Door de toenemende individualisering van de Nederlandse samenleving verandert er ook veel op het dierenuitvaartgebied. Wij beseffen ons dat er net zoveel wensen als mensen zijn. De persoonlijke wensen en de uniekheid van uw paard of huisdier staan bij SHCN Dierenuitvaart dan ook altijd centraal.

SHCN Dierenuitvaart

SHCN Dierenuitvaart is een organisatie met een brede dienstverlening. Wij bieden voorlichting, paarden- en dierenuitvaartregelingen en uitvaartverzorging: allemaal nauw met elkaar verbonden. Doordat wij alle kennis op paarden- en dierenuitvaartgebied in huis hebben, houden wij zoveel mogelijk in eigen hand. De organisatie van onze dienstverlening is volledig gericht op het leveren van maatwerk op basis van de unieke wensen en behoeften van onze klanten (huisdiereigenaren).

Overal in Nederland

Bij SHCN Dierenuitvaart werken ruim 40 medewerkers en beschikt over een tweetal dierenuitvaartcentra annex crematoria. SHCN Dierenuitvaart werkt verder samen met dierenbegraafplaatsen verspreid door heel Nederland. Onze vestigingen zijn voorzien van sfeervolle ambiance met aparte ontvangst- en afscheidskamers voorzien van faciliteiten als muziek, bloemen en kaarsen.

Wij helpen u

1

Uitvaartpakket

Kies het uitvaartpakket dat u wilt voor uw huisdier of paard.

2

Opties

Kies uw uitvaartopties.

3

Urnen en sieraden voor huisdieren

Zoek een geschikte urn en/of (as)sieraad.

4

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. We zijn hier voor u.