Overige tarieven

Tarieven

Met alle tarieven die u hier hebt kunnen vinden heeft u de meeste van onze diensten en reguliere tarieven gezien. Bij dit hoofdstuk laten wij nog twee bestemmingen zien die wij ook voor u kunnen verzorgen. Dit betreft de bestemmingen “begraven” en  “destructie“. Door op de linkjes te klikken gaat u vanzelf naar het overzicht.

Verder geldt dat wij buiten de reguliere openingstijden  andere tarieven hanteren voor het bezoeken van onze uitvaartcentra om uw dier te brengen of voor het ophalen van uw huisdier of paard. Het kan zijn dat dan de “zelfbrengkorting” vervalt of dat er ook nog een opslag van toepassing is. Dit doen wij omdat wij dan een medewerker speciaal voor u oproepen om u te ontvangen of om bij u thuis te komen.

Het kan ook zijn dat uw dier zo zwaar is en u kunt zelf niet helpen om uw dier in de uitvaartwagen te tillen. Dan zijn wij genoodzaakt door o.a. de arbowetgeving een tweede chauffeur in te zetten. Hieraan zijn extra kosten verbonden en wij overleggen met u op het moment dat dit nodig is wat wij daar voor moeten rekenen.

Verder leveren wij via onze eigen vervoersdienst DMH ook alleen vervoersdiensten. Als u uw dier bijvoorbeeld ter beschikking wilt stellen aan de wetenschap of als u kiest voor destructie of begraven dan rekenen wij wel de vervoerskosten. Kiest u voor crematie dan is het vervoer in onze SHCN Uitvaartpakketten inbegrepen.

Voor onze reguliere tarieven geldt dat wij werken met postcode gebieden. Let u er alstublieft op dat wanneer uw postcode hier niet onder valt dat er een toeslag kan worden berekent?

Voor het voldoen van de kosten van de uitvaart van uw huisdier of paard sturen wij u standaard een betalingsverzoek met digitale factuur via de e-mail. Wenst u een papieren factuur via de post, dan berekenen wij daar eenmalig € 7,50 aan administratiekosten voor.

Vraagt u alstublieft vooraf via de telefoon de voor u geldende tarieven eerst aan om verrassingen te voorkomen.

Lees meer over de tarieven.

Wij helpen u

1

Uitvaartpakket

Kies het uitvaartpakket dat u wilt voor uw huisdier of paard.

2

Opties

Kies uw uitvaartopties.

3

Urnen en sieraden voor huisdieren

Zoek een geschikte urn en/of (as)sieraad.

4

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. We zijn hier voor u.

WeCreativez WhatsApp Support
Wij staan klaar om u te ondersteunen bij het verwerken van uw verlies.
👋 Welkom, hoe kunnen wij helpen?