Voorlichting

Hier kunt u verschillende onderwerpen vinden die u informatie geeft over SHCN dierenuitvaart zelf en onze dienstverlening in het algemeen. 

Het afscheid van een dier is bijna altijd een emotionele aangelegenheid. Soms duurt dit kort maar heel vaak kan er ook langere tijd over heen gaan voordat u het verlies een plekje heeft kunnen geven. SHCN dierenuitvaart kan soms een bijdrage leveren aan de rouwverwerking door naar u te luisteren of u te adviseren wat u zoal zou kunnen doen of lezen om het rouwen te vergemakkelijken.

In de nabije toekomst zullen wij u de gelegenheid bieden om een gedenktekst te plaatsen op deze website zodat uw geliefde dier altijd in herinnering blijft. Later in de tijd wordt het mogelijk een persoonlijke pagina met een wachtwoord beveiliging te creëren om zo een unieke herdenking te kunnen creëren die u met alle personen die u wenst kunt delen.

Verder hebben wij boeken die wij u kunnen aanbieden waar u steun uit kunt halen of vind u de rust om naar onze rustgevende muziek te luisteren via onze site. U kunt ons altijd bellen of mailen om uw verhaal te vertellen en wij zullen naar u luisteren. Via de hulpchat  www.pratenoververlies.nl kunt u ook steun vinden.

Wat u ook kiest of wenst, de medewerkers van SHCN dierenuitvaart staan altijd klaar om u te steunen.

Wij helpen u

1

Uitvaartpakket

Kies het uitvaartpakket dat u wilt voor uw huisdier of paard.

2

Opties

Kies uw uitvaartopties.

3

Urnen en sieraden voor huisdieren

Zoek een geschikte urn en/of (as)sieraad.

4

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. We zijn hier voor u.