Nazorg

Wanneer de uitvaart achter de rug is begint het rouwproces pas echt. Al het tastbare is nu nog slechts de dierbare herinnering. Wanneer u de as terug heeft ontvangen kunt u daar een mooi plaatsje voor creëren om uw geliefde dier te gedenken. Een pootafdruk, een foto in een lijstje en de as bij elkaar, verlicht met een kaarsje geeft een mooie symboliek van een uniek leven, samen met u of uw gezin.

Toch kan het gemis heel erg zijn op momenten dat u het niet verwacht. Mocht u niemand hebben waar u mee kunt praten weet dan dat de medewerkwers van SHCN dierenuitvaart altijd voor u klaar staan, ook op momenten waarop u dat niet zou verwachten. Wij hebben om onze klanten altijd bij te kunnen staan een 24 uur service waar ook werkelijk altijd een medewerker beschikbaar is om u te woord te staan of gewoon om naar u te luisteren. Daar zijn wij uniek in en daar hechten wij waarde aan.

Het helpt om over uw verdriet te praten, of iets op te schrijven of iets te creëren om de rouw te verwerken. Iedereen rouwt op zijn of haar eigen manier en wij kunnen in overleg met u samen bedenken wat het beste werkt voor u. Het is goed om hier al tijdig over na te denken en vooral , als het nog tot de mogelijkheden behoort, juist vóóraf goed na te denken hoe u de uitvaart geregeld wilt hebben. Door dit vooraf te bedenken kiest u al een beetje over de wijze waarop u uw dier wilt herinneren en wat u belangrijk vindt.

Wij helpen u

1

Uitvaartpakket

Kies het uitvaartpakket dat u wilt voor uw huisdier of paard.

2

Opties

Kies uw uitvaartopties.

3

Urnen en sieraden voor huisdieren

Zoek een geschikte urn en/of (as)sieraad.

4

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. We zijn hier voor u.

WeCreativez WhatsApp Support
Wij staan klaar om u te ondersteunen bij het verwerken van uw verlies.
👋 Welkom, hoe kunnen wij helpen?