Afscheid opties

Uitvaartopties

Bij het afscheid van uw dier zijn er verschillende opties mogelijk. Bij al onze SHCN uitvaartpakketten krijgt elk dier als extra dienst en uit respect voor het dier een sympathie bloem. Dit is in ons geval standaard een rode of witte roos. Als u bij ons een bezoek brengt krijgt u deze roos en leggen wij deze bij uw dier neer.

Wij bieden ook standaard Uitvaartmuziek aan die u kunt horen in onze installatieruimte en via de website. De muziek die u hoort op de site is dezelfde als die wij draaien in al onze installatie ruimten.

Brengt u een bezoek aan ons uitvaartcentrum of komen wij met onze vervoersdienst DMH bij u thuis en u heeft kinderen? Dan ontvangt ieder kind die dat op prijs stelt bij onze 4 uitvaartpakketten een SHCN troostknuffel.

SHCN dierenuitvaart heeft bijna alleen maar goede ervaringen met het afscheidnemen op één van onze uitvaartcentra. Wij hebben de afgelopen jaren ontzettend veel waardering gekregen over de wijze hoe dit proces verloopt bij ons. Wij adviseren alle eigenaren ook om altijd bij ons afscheid te komen nemen omdat wij denken dat dit de eigenaren bijstaat in de rouwverwerking van een verloren geliefd gezinslid.

Wij helpen u

1

Uitvaartpakket

Kies het uitvaartpakket dat u wilt voor uw huisdier of paard.

2

Opties

Kies uw uitvaartopties.

3

Urnen en sieraden voor huisdieren

Zoek een geschikte urn en/of (as)sieraad.

4

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. We zijn hier voor u.

WeCreativez WhatsApp Support
Wij staan klaar om u te ondersteunen bij het verwerken van uw verlies.
👋 Welkom, hoe kunnen wij helpen?