Uitvaartpakketten

Inleiding

Bij ons kunt u kiezen voor een Uitvaartpakket waarin naast de crematieprijs ook aanvullende diensten zijn inbegrepen. Elk pakket biedt een samengestelde uitvaart met veel voorkomende wensen.

U krijgt desgewenst één Attentiemelding. Dit is een berichtje via e-mail of sms, waarbij wij laten weten wanneer uw huisdier wordt of is gecremeerd. U ontvangt van ons een uitvaartbevestiging met een Standaard Uitvaartcertificaat. Wanneer u een pakket kiest waarbij wij de as verstrooien krijgt u desgewenst een bevestigingsbrief per email van de asverstrooiing. Als u er prijs op stelt kunt u kosteloos afscheid komen nemen op één van onze uitvaartcentra. Wij cremeren uw huisdier nog dezelfde dag of de dag nadat wij uw dier hebben binnengekregen (prioriteitcrematie). 

Bij een eventueel afscheid op het uitvaartcentrum kunt u een plukje haar van de vacht van uw huisdier afknippen om mee te nemen ter herinnering en/of om te verwerken in een gedenksieraad. Bij een afscheid bij ons ontvangen kinderen die aanwezig zijn bij het afscheid een troostknuffel. U kunt een tekening en/of tekst naar ons mailen, die wij uitprinten en meenemen in het verdere uitvaartproces.

Uw huisdier krijgt voor aanvang van de crematie een bloem bijgelegd die wij meecremeren. Wij bieden een hulpchat: ondersteuning bij het verwerken van het verlies van uw huisdier via internetchat. Bij elk proces draaien wij begeleidingsmuziek in de ovenruimte die ook live te beluisteren is via www.shcn.eu.

Wij helpen u

1

Uitvaartpakket

Kies het uitvaartpakket dat u wilt voor uw huisdier of paard.

2

Opties

Kies uw uitvaartopties.

3

Urnen en sieraden voor huisdieren

Zoek een geschikte urn en/of (as)sieraad.

4

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. We zijn hier voor u.

WeCreativez WhatsApp Support
Wij staan klaar om u te ondersteunen bij het verwerken van uw verlies.
👋 Welkom, hoe kunnen wij helpen?